Speeddate avond Rotterdam - de beste prijs acties vanaf €14,95

Een speeddate avond in Rotterdam is altijd druk bezocht en erg gezellig. Zo hebben verschillende speeddate avonden in Rotterdam met diverse leeftijdscategorieën. Met onze eigen vrolijke hostess staan we garant voor een top avond. Een speeddate in Rotterdam start om 19:30 uur en eindigt rond 22:00 uur waarna je nog gezellig kunt na kletsen met een drankje. Met een speeddate ontmoet je 15 tot 20 vrijgezellen.

Bij speeddating avond Rotterdam heb je 90% kans op een match

De kans dat je een of meerdere matches hebt ligt boven de 90% doordat er veel deelnemers meedoen. Bij online daten moet je echt zoeken en doen er veel fakers mee of je loopt tegen een nepprofiel aan. Bij een speeddate avond Rotterdam spreek je vrijgezellen face to face, echte mensen dus! Heb je vragen, check even de FAQ of contact ons even.

Het grootste speeddate event van Nederland - Mega Single Event

Wil je heel veel singles ontmoeten en een super avond beleven, kom dan naar een jaarlijks Mega Single Event waar je wel 1000 tot 2000 vrijgezellen ontmoet. Er is bij zo’n grote speeddate in Rotterdam van alles te doen, je kunt er dansen, rustig kletsen, er is muziek, een DJ en heel veel lekker drankjes en hapjes. Ook kun je deelnemen aan een mega speeddate event. Houdt de Agenda in de gaten voor de datum.

Speeddating avond Rotterdam, waarom meedoen?

  • Super georganiseerd met eigen hostessen
  • De beste ticketprijs incl. drankje en hapje
  • Match App - direct na afloop je matches op je smartphone!
speeddaten Rotterdam binnenstad

Match App - Match uitslag direct op je smartphone!

We zijn trots met de door ontwikkeling van onze nieuwe matchtool waarmee je eenvoudig je match keuzes kunt maken. Na elke speeddate in Rotterdam selecteer je op je smartphone ‘ja ‘of ‘nee’ waarbij je direct na het speeddate event Rotterdam jouw match uitslag ontvangt. Erg handig en supersnel dus!

speeddate avond Rotterdamt je smartphone

Last van speeddate stress?

De meeste singles hebben wel wat spanningen voor een speeddate avond in Rotterdam maar dat is heel normaal. Je hoeft weinig voor te bereiden en je bent niet de enige die er last van heeft. Zorg dat je op tijd bent bij het speeddaten Rotterdam en onze hostess vangt je op en helpt je op weg! Je vind extra info ook op speeddaten4Love Rotterdam.

[search4love categorie=”Rotterdam”]

Joep
13/10/2020
Geverifieerde
Leuke speeddate gehad waar veel matches uit zijn gekomen! Klantenservice reageert snel en de hostess regelde het super. Al met al een top avond gehad
Cisca Kokkelink
12/10/2020
Geverifieerde
Erg leuke speeddate, goed geregeld. Ruimte was mooi, maar akoestisch heel erg gehorig.
Sanne
10/10/2020
Geverifieerde
Erg gezellige en heel goed georganiseerde avond gehad!
Rene
09/10/2020
Geverifieerde
Super gezellige speeddate avond en alles perfect geregeld!
Jolanda
09/10/2020
Geverifieerde
Erg leuk en een paar matches. Had ook snel de uitslag. Alles was ok👌, lekkere en diverse hapjes. Goed speeddate bedrijf!
Diana
02/10/2020
Geverifieerde
Het was leuk en goed geregeld. Enige minpuntje was dat we niet konden blijven hangen bij de bar. (Mogelijk wegens de corona maatregelen)
JW
30/09/2020
Geverifieerde
Erg gezellige avond gehad met vriendinnen! De speeddate avond was erg gezellig. Zowel de voorpret die we hebben gehad met de vriendinnen, als op de avond zelf. Of er nu liefde wordt gevonden of niet, het was in ieder geval een geslaagde avond. De sfeer was goed, de man/vrouw verhouding was goed verdeeld, kortom; een prima afsluiter voordat alle sociale evenementen weer worden afgelast door de corona-maatregelen.
Pauline
30/09/2020
Geverifieerde
Super leuke avond gehad en echt goed georganiseerd.
Ruud
23/09/2020
Geverifieerde
Ik vind dat de hostesses het goed hebben gedaan, ze hebben een goede sfeer erin gebracht, en ervoor gezorgd dat iedereen het naar zijn of haar zin had. Het enige jammere is de online tool die gebruikt werd voor het matchen, maar daar heb ik al feedback over gegeven. Wat mij daarmee handig lijkt is dat iedereen een aparte link toegestuurd krijgt, zodat er geen account aangemaakt hoeft te worden.
E.
22/09/2020
Geverifieerde
Plus: Leuke hostesses. Min: Matching online werkte niet. Rommelige ontvangst en uitleg. Gehorige zaal. Opstartproblemen?