Een speeddate event bijna overal in Nederland

Waar je ook in Nederland woont er is altijd wel een locatie ergens bij jou in de buurt om mee te kunnen doen aan een speeddate event. Zo is er regelmatig een speeddate avond in Breda of probeer eens een speeddate in Eindhoven. Je kunt voor een speeddate avond het beste even de complete agenda checken. Hier vindt je alle speeddate events door heel Nederland. Je boekt heel eenvoudig direct online je deelname ticket en ontvangt dan ook direct een e-mail bevestiging. Bij elke event vindt je meer informatie over de tijden en waar je precies moet zijn. Heb je vragen, kijk dan ook even bij de FAQ of neem contact met ons op en we reageren altijd snel.

speeddate avond

Hoeveel speeddate events zijn er?

Maandelijks worden er diverse speeddating events gehouden, meestal zo’n 4 a 5 per locatie. Dit aantal speeddate events is mede afhankelijk van de behoefte van elke doelgroep in een bepaalde regio. Zo is er bijvoorbeeld in Amsterdam meer vraag naar een speeddate event dan in Hengelo. Ook zijn er regelmatig leuke speeddating events in Brabant zoals in Breda en Eindhoven.

Jaarlijks organiseren we ook ergens in het midden van het land een groot speeddating event, een zogenaamd Mega Single Events waarbij er zo’n 1000 tot 2000 singles komen. Ook dit soort grote evenementen kun je in de complete agenda vinden. Wil je graag speeddaten met een vriend of vriendin probeer dan eens een Single Duo Diner in Breda of bijvoorbeeld in Utrecht. Je gaat dan gezellig deelnemen aan een speeddate diner met zes gangen, bij elke gang schuift er een Duo een tafel door en spreek je weer een ander single Duo. Direct aan het einde van het speeddate event krijg je je match uitslag binnen in je e-mailbox.