Speeddate avond Utrecht - de beste prijs acties vanaf €14,95

Een speeddate avond Utrecht is altijd gezellig en er zijn diverse speeddate events voor verschillende leeftijdscategorieën. Ook houden we regelmatig een speeddate voor Lesbiennes in Utrecht. Speeddating in Utrecht is een ideale manier om in een betrekkelijke korte tijd heel veel singles te ontmoeten. Elk gesprekje duurt slechts 4 minuten wat is aangetoond dat dit voor de mens voldoende is om te kunnen bepalen of er wel of geen klik is. Een speeddate avond in Utrecht staat garant voor plezier en een hoge kans op een match!

Speeddating avond Utrecht - hoge match kans!

Overweeg je om eens mee te gaan doen met speeddaten Utrecht, bedenk dan dat je kans op minimaal een match ruim 90% is. Dat is hoog omdat er 15 tot 20 singles meedoen op een speeddate avond in Utrecht. Wil je de complete agenda bekijken…

Duo Single Diners - een nieuwe vorm van speeddaten in Utrecht

Wil je echt iets anders op een speeddate avond in Utrecht beleven, kom dan naar een Duo Single Diner. Samen met een vriend of vriendin kun je deelnemen aan een zes gangen diner waarbij je elke gang van zo’n 20 minuten een ander single duo spreekt. Ook hier steeds de vraag, heb je wel of geen ‘klik’ met de deelnemers van het andere duo.

waarom met een speeddate avond in Utrecht mee doen?

  • De beste prijs
  • Altijd vernieuwend!
  • Dezelfde avond direct Match uitslag
  • Gratis gebruik Match App

Angst voor een speeddate Utrecht?

Heb je nog wat angst om je aan te melden, bedenk dan dat alle singles die meedoen een beetje gespannen zijn. Onze hostess helpt je op weg en je zult zien dat de spanning heel snel is verdwenen. Zorg dat je er op en top uitziet en neem je beste humeur mee. Voorafgaand aan de speeddate Utrecht ontvang je een leuk hulpmiddel. Probeer eens een speeddate in Utrecht en maak kans op een leuke match!

Nieuwe vormen van een Speeddate Utrecht

Als speeddate organisatie proberen we vernieuwende speeddate events te bedenken zoals Diners of grote single events. Zo houden we minimaal 1 keer per jaar een Mega Single Event ergens in Nederland. Hier komen een paar duizend singles op af en er is vanalles te doen, zozijn er optredens, een DJ, relax ruimte, super speeddates en vooral heel veel Love sfeer!

speeddate avond Rotterdamt je smartphone

Nieuw - speeddate keuze op je smartphone - Match App

We leven in een digitaal tijdperk en iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Zo kun je nu met onze Match App eenvoudig inloggen en direct jouw speeddates je keuze toekennen. Wordt het een ‘ja ‘of toch een ‘nee’, je kan het wijzigen en direct na het speeddate event Utrecht ontvang je automatisch jouw matches!! Supersnel en erg handig! Meer info vind je ook op speeddaten4Love Utrecht. Nog vragen, check onze FAQ

Speeddate Lesbisch Utrecht

We organiseren ook regelmatig een Lesbisch speeddate in Utrecht. Hier ontmoet je 15 tot wel 20 andere dames onder het genot van een drankje en hapje. Lesbisch speeddaten in Utrecht is erg populair en is redelijk snel volgeboekt, ben er dus op tijd bij en boek hier je ticket.

[search4love categorie=”Utrecht”]

Joep
13/10/2020
Geverifieerde
Leuke speeddate gehad waar veel matches uit zijn gekomen! Klantenservice reageert snel en de hostess regelde het super. Al met al een top avond gehad
Cisca Kokkelink
12/10/2020
Geverifieerde
Erg leuke speeddate, goed geregeld. Ruimte was mooi, maar akoestisch heel erg gehorig.
Sanne
10/10/2020
Geverifieerde
Erg gezellige en heel goed georganiseerde avond gehad!
Rene
09/10/2020
Geverifieerde
Super gezellige speeddate avond en alles perfect geregeld!
Jolanda
09/10/2020
Geverifieerde
Erg leuk en een paar matches. Had ook snel de uitslag. Alles was ok👌, lekkere en diverse hapjes. Goed speeddate bedrijf!
Diana
02/10/2020
Geverifieerde
Het was leuk en goed geregeld. Enige minpuntje was dat we niet konden blijven hangen bij de bar. (Mogelijk wegens de corona maatregelen)
JW
30/09/2020
Geverifieerde
Erg gezellige avond gehad met vriendinnen! De speeddate avond was erg gezellig. Zowel de voorpret die we hebben gehad met de vriendinnen, als op de avond zelf. Of er nu liefde wordt gevonden of niet, het was in ieder geval een geslaagde avond. De sfeer was goed, de man/vrouw verhouding was goed verdeeld, kortom; een prima afsluiter voordat alle sociale evenementen weer worden afgelast door de corona-maatregelen.
Pauline
30/09/2020
Geverifieerde
Super leuke avond gehad en echt goed georganiseerd.
Ruud
23/09/2020
Geverifieerde
Ik vind dat de hostesses het goed hebben gedaan, ze hebben een goede sfeer erin gebracht, en ervoor gezorgd dat iedereen het naar zijn of haar zin had. Het enige jammere is de online tool die gebruikt werd voor het matchen, maar daar heb ik al feedback over gegeven. Wat mij daarmee handig lijkt is dat iedereen een aparte link toegestuurd krijgt, zodat er geen account aangemaakt hoeft te worden.
E.
22/09/2020
Geverifieerde
Plus: Leuke hostesses. Min: Matching online werkte niet. Rommelige ontvangst en uitleg. Gehorige zaal. Opstartproblemen?