Speeddate avond Eindhoven - de beste prijs acties vanaf €14,95

Speeddate avond Eindhoven is gezellig speeddaten in Brabant waar de liefde bloeit! Bij onze speeddate events is het altijd gemoedelijk en erg gezellig. Zo vangt onze vrolijke en ervaren hostess je netjes op bij de ingang van de locatie. Speeddating Eindhoven is laagdrempelig en niet duur. Voor je ticket krijg je er ook nog een eerste welkomstdrankje en diverse lekkere hapjes. Voor diverse leeftijdscategorieën is er regelmatig een speeddate avond in Eindhoven. De speeddate Eindhoven start om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur.

De Locatie voor Speeddating avond Eindhoven

Het speeddaten Eindhoven vindt meestal plaats bij het gezellige Eetcafé SPIJKER in het bruisende centrum van Eindhoven. Elke speeddate avond in Eindhoven is een groot succes. Doe eens gezellig mee en boek je ticket online via de AGENDA.

Bij speeddating Eindhoven 90% kans op een match!

Doordat er veel singles mee doen bij het speeddaten in Eindhoven maak je veel kans op een match of zelfs meerdere matches. In de praktijk heeft bijna elke deelnemer wel een match of meerdere matches en dat maakt speeddating Eindhoven zo leuk! Je ontmoet verschillende mensen met iedereen een eigen verhaal. Er wordt ook veel gelachen en het is altijd weer een gezellige boel. Probeer het zelf uit en ervaar het!

Waarom speeddate avond in Eindhoven?

  • Super scherpe ticket prijs
  • GRATIS drankje en diverse hapjes!
  • Niet goed -geld terug garantie!
  • Direct je match uitslag via Match App!
speeddating avond Eindhoven binnenstad

Match App - vernieuwend speeddaten in Eindhoven

Met onze vernieuwde Match App kun je heel makkelijk na elk speeddate gesprek aangeven of er wel of geen ‘klik’ was. Ook kun je eenvoudig wijzigen zo vaak je wilt. Met je eigen login kom je in je eigen dating room waar je steeds je keuze kunt aangeven. Je ontvangt vervolgens automatisch direct na speeddate event in Eindhoven de Match uitslag. Simpel, handig en supersnel! Je vind ook meer info op speeddaten4Love Eindhoven. Heb je nog vragen, lees de FAQ of neem contact met ons op.

speeddate avond Rotterdamt je smartphone

[search4love categorie=”Eindhoven”]

Joep
13/10/2020
Geverifieerde
Leuke speeddate gehad waar veel matches uit zijn gekomen! Klantenservice reageert snel en de hostess regelde het super. Al met al een top avond gehad
Cisca Kokkelink
12/10/2020
Geverifieerde
Erg leuke speeddate, goed geregeld. Ruimte was mooi, maar akoestisch heel erg gehorig.
Sanne
10/10/2020
Geverifieerde
Erg gezellige en heel goed georganiseerde avond gehad!
Rene
09/10/2020
Geverifieerde
Super gezellige speeddate avond en alles perfect geregeld!
Jolanda
09/10/2020
Geverifieerde
Erg leuk en een paar matches. Had ook snel de uitslag. Alles was ok👌, lekkere en diverse hapjes. Goed speeddate bedrijf!
Diana
02/10/2020
Geverifieerde
Het was leuk en goed geregeld. Enige minpuntje was dat we niet konden blijven hangen bij de bar. (Mogelijk wegens de corona maatregelen)
JW
30/09/2020
Geverifieerde
Erg gezellige avond gehad met vriendinnen! De speeddate avond was erg gezellig. Zowel de voorpret die we hebben gehad met de vriendinnen, als op de avond zelf. Of er nu liefde wordt gevonden of niet, het was in ieder geval een geslaagde avond. De sfeer was goed, de man/vrouw verhouding was goed verdeeld, kortom; een prima afsluiter voordat alle sociale evenementen weer worden afgelast door de corona-maatregelen.
Pauline
30/09/2020
Geverifieerde
Super leuke avond gehad en echt goed georganiseerd.
Ruud
23/09/2020
Geverifieerde
Ik vind dat de hostesses het goed hebben gedaan, ze hebben een goede sfeer erin gebracht, en ervoor gezorgd dat iedereen het naar zijn of haar zin had. Het enige jammere is de online tool die gebruikt werd voor het matchen, maar daar heb ik al feedback over gegeven. Wat mij daarmee handig lijkt is dat iedereen een aparte link toegestuurd krijgt, zodat er geen account aangemaakt hoeft te worden.
E.
22/09/2020
Geverifieerde
Plus: Leuke hostesses. Min: Matching online werkte niet. Rommelige ontvangst en uitleg. Gehorige zaal. Opstartproblemen?