Speeddaten avond Den Haag - de beste prijs acties vanaf €14,95

Speeddate avond Den Haag is steeds weer super gezellig en er ontstaan elke keer weer heel veel matches. Onze zeer vrolijke hostess vangt je op bij de entree en legt alles duidelijk uit, zo is je spanning binnen enkele minuten verdwenen. Een speeddate Den Haag is er voor verschillende leeftijdscategorieën, kijk hier even voor in de AGENDA. Voor de ticketprijs ontvang je een lekker drankje en diverse hapjes. 

Speeddating avond Den Haag ruim 90% kans op ene match

De reden dat er bij een speeddate avond in Den Haag zoveel matches zijn is dat er wel 15 tot 20 vrijgezellen aan deelnemen. Je ontmoet dus in 2 a 3 uur tijd heel veel singles. Daar moet je online nogal wat moeite voor doen en dan weet je maar nooit wie er aan de andere kant zit. 

Mega Single Events - Mega speeddate avond Den Haag

Zin in heel veel vrijgezellen te spreken of mee te doen aan een mega speeddate event? Dan is een Mega Single Event echt iets voor jou. Minimaal eens per jaar organiseren we een Mega Single Event waar ruim 1000 tot 2000 singles op af komen. Er is voor ieder wat wils, drankjes, hapjes, muziek, DJ’s, dans, en een mega speeddate. Check regelmatig onze agenda!

Waarom speeddaten Den haag?

  • Steeds vernieuwende speeddates
  • scherpe ticketprijs incl drankkje en hapjes
  • Match App - Direct na afloop je match uitslag

Op zoek naar de liefde? Kom naar een speeddate avond in Den Haag!

Ben je al overtuigd dat een speeddate avond Den Haag iets voor jou is? Meld je dan snel aan en doe gewoon gezellig mee. Boek je ticket in de agenda en je ontvangt direct een bevestigings e-mail met je ticket. Bij meer informatie bij elk speeddate event vind je de locatie gegevens en een route en parkeer beschrijving.

Speeddaten Den Haag binnenstad

Steeds weer vernieuwend speeddaten in Den Haag

Als speeddate organisatie proberen we je steeds een vernieuwende speeddate avond in Den Haag te bieden. Zo hebben we Duo Single Diners waarbij je minimaal 6 andere duo’s date. Je doet samen met een vriend of vriendin mee als duo waarbij je elke gang een ander duo date. Het is een licht zes gangen diner waarbij je steeds 20 minuten met het andere duo in gesprek bent. Wil je liever niet alleen meedoen aan speeddating Den Haag, dan is dit iets voor jou. Heb je vragen, check even de FAQ of contact ons via e-mail.

speeddate avond Rotterdamt je smartphone

De Match App - maak voortaan je speeddate keuzes op je smartphone

We leven in een digitaal tijdperk en bijna alles loopt via je smartphone daarom hebben we een voor een het speeddaten Den Haag de Match App ontwikkeld waarmee je zeer eenvoudig je match keuzes op je smartphone maakt. Je kunt snel en simpel aanpassen en direct na het speeddate event Den Haag ontvang je de Match uitslag. Handig en super snel Matchen! Ook vind je meer info op speeddaten4Love Den Haag.

[search4love categorie=”Den Haag”]

Joep
13/10/2020
Geverifieerde
Leuke speeddate gehad waar veel matches uit zijn gekomen! Klantenservice reageert snel en de hostess regelde het super. Al met al een top avond gehad
Cisca Kokkelink
12/10/2020
Geverifieerde
Erg leuke speeddate, goed geregeld. Ruimte was mooi, maar akoestisch heel erg gehorig.
Sanne
10/10/2020
Geverifieerde
Erg gezellige en heel goed georganiseerde avond gehad!
Rene
09/10/2020
Geverifieerde
Super gezellige speeddate avond en alles perfect geregeld!
Jolanda
09/10/2020
Geverifieerde
Erg leuk en een paar matches. Had ook snel de uitslag. Alles was ok👌, lekkere en diverse hapjes. Goed speeddate bedrijf!
Diana
02/10/2020
Geverifieerde
Het was leuk en goed geregeld. Enige minpuntje was dat we niet konden blijven hangen bij de bar. (Mogelijk wegens de corona maatregelen)
JW
30/09/2020
Geverifieerde
Erg gezellige avond gehad met vriendinnen! De speeddate avond was erg gezellig. Zowel de voorpret die we hebben gehad met de vriendinnen, als op de avond zelf. Of er nu liefde wordt gevonden of niet, het was in ieder geval een geslaagde avond. De sfeer was goed, de man/vrouw verhouding was goed verdeeld, kortom; een prima afsluiter voordat alle sociale evenementen weer worden afgelast door de corona-maatregelen.
Pauline
30/09/2020
Geverifieerde
Super leuke avond gehad en echt goed georganiseerd.
Ruud
23/09/2020
Geverifieerde
Ik vind dat de hostesses het goed hebben gedaan, ze hebben een goede sfeer erin gebracht, en ervoor gezorgd dat iedereen het naar zijn of haar zin had. Het enige jammere is de online tool die gebruikt werd voor het matchen, maar daar heb ik al feedback over gegeven. Wat mij daarmee handig lijkt is dat iedereen een aparte link toegestuurd krijgt, zodat er geen account aangemaakt hoeft te worden.
E.
22/09/2020
Geverifieerde
Plus: Leuke hostesses. Min: Matching online werkte niet. Rommelige ontvangst en uitleg. Gehorige zaal. Opstartproblemen?