Speeddaten Breda - Bourgondische gezelligheid!

Speeddate avond Breda - de beste prijs acties vanaf €14,95

Speeddate avond Breda, dat is de Brabantse gezelligheid waar jij kans maakt op een partner. Je ontmoet op deze speeddate avonden 15 tot 20 vrijgezellen die allemaal op zoek zijn naar de liefde. De meeste deelnemers komen uit de regio Breda en schrijven zich in de bijbehorende leeftijdscategorie in. Al vanaf €14,95 hebben we vaak acties in bepaalde steden. Je krijgt dan professionele begeleiding van onze eigen hostess. Ook ontvang je bij binnenkomst een welkomstdrankje, diverse hapjes en ook nog een leuke giveaway, wat wil je nog meer!?

Speeddating avond Breda vernieuwend

Bij een speeddaten in Breda proberen we altijd origineel en vernieuwend te zijn. Zo bedenkt onze speeddate organisatie steeds vernieuwende manieren om singles bij elkaar te brengen. Zo zijn er unieke zes gangen diners waarbij je met een vriend of vriendin mee kan doen. Lees verder…

Duo Single Diners - nieuw bij een speeddate Breda

Een nieuw speeddate event in Breda is het zogenaamde Duo Single Diner speeddate event. Je doet mee samen met een vriend of vriendin en jullie daten elke gang van het diner met een ander Duo. Zo spreek je zo’n 20 minuten met elk Duo en geef je wel per deelnemer aan of er wel of geen ‘klik’ was. Ook hier krijg je direct na het diner al de uitslag. Het is een nieuwe manier van speeddating Breda in de vorm van een speeddate diner. Ook bij het speeddaten in Utrecht kun je kiezen voor een Duo Single Diner.

Ruim 90% match kans bij speeddaten Breda

Of je nu mee gaat doen met een standaard speeddate in Breda of met een Duo Single Diner, de kansen dat je met 1 of meerdere matches naar huis gaat is statistisch gezien ruim 90%. Speeddaten zegt het al, alles gaat snel en je date in een korte tijd veel singles. Dat geeft je dan ook meer kans dat er met iemand een match is. Doe gezellig mee met een speeddate avond in Breda en laat je eens verassen met dit concept! Meer info is ook te vinden bij speeddaten4Love Breda. Nog vragen, kijk even op de FAQ.

speeddaten Breda de stad

Nieuw bij Speeddaten Breda- Matchen vanaf je Smartphone met onze Match App

Sinds kort maken we gebruik van een nieuwe match tool. Hiermee kun je tijdens de speeddate je keuzes direct op je smartphone aangeven. Je geeft je keuzes op je smartphone heel eenvoudig aan door een ‘ja’ of een ‘nee’ te selecteren. Je kan hier ook simpel je keuzes nog aanpassen en aan het einde van de speeddate avond in Breda ontvang je direct je match uitslag op je smartphone. Makkelijk en snel dus!

speeddate avond Rotterdamt je smartphone

Speeddaten Breda omdat:

Bij het speeddating avond in Breda is het altijd gemoedelijk en heel gezellig. Ook wordt ik al blij van het hartelijke ontvangst van de hostess!
speeddaten Breda de stad
Patrick
Deelnemer Speeddate Breda

[search4love categorie=”Breda”]

Joep
13/10/2020
Geverifieerde
Leuke speeddate gehad waar veel matches uit zijn gekomen! Klantenservice reageert snel en de hostess regelde het super. Al met al een top avond gehad
Cisca Kokkelink
12/10/2020
Geverifieerde
Erg leuke speeddate, goed geregeld. Ruimte was mooi, maar akoestisch heel erg gehorig.
Sanne
10/10/2020
Geverifieerde
Erg gezellige en heel goed georganiseerde avond gehad!
Rene
09/10/2020
Geverifieerde
Super gezellige speeddate avond en alles perfect geregeld!
Jolanda
09/10/2020
Geverifieerde
Erg leuk en een paar matches. Had ook snel de uitslag. Alles was ok👌, lekkere en diverse hapjes. Goed speeddate bedrijf!
Diana
02/10/2020
Geverifieerde
Het was leuk en goed geregeld. Enige minpuntje was dat we niet konden blijven hangen bij de bar. (Mogelijk wegens de corona maatregelen)
JW
30/09/2020
Geverifieerde
Erg gezellige avond gehad met vriendinnen! De speeddate avond was erg gezellig. Zowel de voorpret die we hebben gehad met de vriendinnen, als op de avond zelf. Of er nu liefde wordt gevonden of niet, het was in ieder geval een geslaagde avond. De sfeer was goed, de man/vrouw verhouding was goed verdeeld, kortom; een prima afsluiter voordat alle sociale evenementen weer worden afgelast door de corona-maatregelen.
Pauline
30/09/2020
Geverifieerde
Super leuke avond gehad en echt goed georganiseerd.
Ruud
23/09/2020
Geverifieerde
Ik vind dat de hostesses het goed hebben gedaan, ze hebben een goede sfeer erin gebracht, en ervoor gezorgd dat iedereen het naar zijn of haar zin had. Het enige jammere is de online tool die gebruikt werd voor het matchen, maar daar heb ik al feedback over gegeven. Wat mij daarmee handig lijkt is dat iedereen een aparte link toegestuurd krijgt, zodat er geen account aangemaakt hoeft te worden.
E.
22/09/2020
Geverifieerde
Plus: Leuke hostesses. Min: Matching online werkte niet. Rommelige ontvangst en uitleg. Gehorige zaal. Opstartproblemen?