Speeddate avond Arnhem - de beste prijs acties vanaf €14,95

Speeddaten Arnhem staat garant voor een top speeddate avond vol met veel gezelligheid. Ben je vrijgezel en op zoek naar de liefde probeer dan eens een speeddate Arnhem waar je heel veel andere singles ontmoet. Geen fakers of nep profielen maar echte mensen, face to face korte dates van slechts 4 minuten. Uit onderzoek blijkt dat de mens in 4 minuten al bepaald heeft of de zogenaamde klik er wel of niet is.

Waar speeddating avond Arnhem georganiseerd wordt

Een speeddate in Arnhem wordt georganiseerd bij Holiday Inn Express. Het gezellige restaurant deel wordt omgetoverd tot een romantische setting waar elke het speeddaten Arnhem super gezellig is. Onze eigen hostess zal je opvangen en op weg helpen, voorafgaande aan de speeddate avond in Arnhem geeft ze nog een duidelijke uitleg. Nog vragen, kijk op de FAQ of contact ons via e-mail. Wil je mee doen?

De nieuwste varianten voor een speeddate avond in Arnhem

Bij speeddating Arnhem proberen we steeds weer een nieuwe speeddate variant te introduceren. We zijn bezig met de introductie van een Duo Single Diner, deze diners voor singles zijn bedoelt voor de vrijgezel die liever samen met een vriend of vriendin gaat speeddaten. Kijk hiervoor eens bij Breda of Utrecht.

Waarom speeddaten Arnhem?

  • super georganiseerd!
  • scherpe ticket prijs incl. GRATIS drankje en hapjes
  • Match App - direct je match uitslag!
speeddaten avond Arnhem binnenstad

Nieuw - Match App - speeddate Arnhem op je Smarthphone

Door onze nieuwe match app kun je heel eenvoudig steeds je keuze van je speeddate selecteren op je smartphone. Na elke date kies je voor een ‘ja’ of een ‘nee’ en je kunt dit zo vaak nog wijzigen als je wilt. Het voordeel is dat je alles op je smartphone hebt staan en er direct na de speeddate de match uitslag naar jouw wordt gestuurd. Handig en supersnel dus!

speeddate avond Rotterdamt je smartphone

Speeddaten Arnhem - hoe werkt dat?

Om mee te doen met een speeddate avond Arnhem boek je eenvoudig en snel je ticket in de agenda. Je ontvangt direct de bevestigings e-mail met je deelname ticket. Zorg dat je op tijd bij de locatie bent. Na binnenkomst krijg je een welkomstdrankje en vangt onze hostess je persoonlijk op. Je date steeds 4 minuten en de heren schuiven een tafel door. Direct na afloop heb je je match uitslag op je smartphone! Meer info vind je ook op speeddaten4Love Arnhem.

[search4love categorie=”Arnhem”]

Joep
13/10/2020
Geverifieerde
Leuke speeddate gehad waar veel matches uit zijn gekomen! Klantenservice reageert snel en de hostess regelde het super. Al met al een top avond gehad
Cisca Kokkelink
12/10/2020
Geverifieerde
Erg leuke speeddate, goed geregeld. Ruimte was mooi, maar akoestisch heel erg gehorig.
Sanne
10/10/2020
Geverifieerde
Erg gezellige en heel goed georganiseerde avond gehad!
Rene
09/10/2020
Geverifieerde
Super gezellige speeddate avond en alles perfect geregeld!
Jolanda
09/10/2020
Geverifieerde
Erg leuk en een paar matches. Had ook snel de uitslag. Alles was ok👌, lekkere en diverse hapjes. Goed speeddate bedrijf!
Diana
02/10/2020
Geverifieerde
Het was leuk en goed geregeld. Enige minpuntje was dat we niet konden blijven hangen bij de bar. (Mogelijk wegens de corona maatregelen)
JW
30/09/2020
Geverifieerde
Erg gezellige avond gehad met vriendinnen! De speeddate avond was erg gezellig. Zowel de voorpret die we hebben gehad met de vriendinnen, als op de avond zelf. Of er nu liefde wordt gevonden of niet, het was in ieder geval een geslaagde avond. De sfeer was goed, de man/vrouw verhouding was goed verdeeld, kortom; een prima afsluiter voordat alle sociale evenementen weer worden afgelast door de corona-maatregelen.
Pauline
30/09/2020
Geverifieerde
Super leuke avond gehad en echt goed georganiseerd.
Ruud
23/09/2020
Geverifieerde
Ik vind dat de hostesses het goed hebben gedaan, ze hebben een goede sfeer erin gebracht, en ervoor gezorgd dat iedereen het naar zijn of haar zin had. Het enige jammere is de online tool die gebruikt werd voor het matchen, maar daar heb ik al feedback over gegeven. Wat mij daarmee handig lijkt is dat iedereen een aparte link toegestuurd krijgt, zodat er geen account aangemaakt hoeft te worden.
E.
22/09/2020
Geverifieerde
Plus: Leuke hostesses. Min: Matching online werkte niet. Rommelige ontvangst en uitleg. Gehorige zaal. Opstartproblemen?